söndag 17 mars 2013

Ostfylld chorizo med ugnsgrillade grönsaker!

Den här middagen gjorde vi i förra veckan och och trots ett toppenresultat så behövdes det knappt någon ansträngning alls. Det var bara till att skära upp massa goda grönsaker, göra ett snitt i korven och fylla på med ost och sedan in med alltihop i ugnen ca 15-20 minuter. Oförskämt enkelt!


Ostfylld chorizo med ugnsgrillade grönsaker
(4 portioner)

4-6 stora eller 6-8 små kryddkorvar, t.ex. chorizo
1 paket med vitlöksost, t.ex. Cantadou

1 paprika, skuren i bitar
1 morot, skuren i stavar
7-8 skivade champinjoner
1 stor näve färska sockerärtor
2 rödlökar, skurna i kyftor
1 påse Dressing Mix (t.ex. Knorr's som blandas med olja och vatten)

Gör så här:

Lägg de skurna grönsakerna ochs svampen i en stor ugnsform. Blanda ihop dressingen, häll över grönsakerna och rör om. Skär en snitt på längden genom korvarna och fylld med vitlöksosten. Lägg dem i ugnsformen bredvid grönsakerna. Grilla i ugnen ca 15-20 minuter. Servera!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar