Indiska kycklingfrikadeller i sås av Vindaloo
(4 portioner)
(4 portioner)
Kycklingfrikadeller:
400g kycklingfärs
1 msk röd pesto (tomat)
salt, svartpeppar
Vindaloosås:
Santa Marias grytbas Vindaloo
1/2-1 burk kokosmjölk (beroende på hur starkt man vill ha det)
Gör så här:
Blanda ihop kycklingfärsen med peston och krydda rikligt med salt och svartpeppar. Häll upp grytbasen i en liten kastrull, tillsätt kokosmjölken och låt koka upp. Gör små bollar av kycklingfärsen och lägg i såsen. Låt kycklingfrikadellerna koka i såsen runt 20 minuter eller tills de är genomkokta. Servera de indiska frikadellerna med bulgur eller ris och en god sallad.
Mums lätt inte alls dumt detta :-)
SvaraRaderaNej, det var en riktigt höjdare! :)
Radera