torsdag 21 februari 2013

Fiskpinnar i tunnbröd!

Jag vet inte riktigt varför jag fick för mig att laga den här lite udda kombinationen av fiskpinnar och tunnbröd men det blev faktiskt riktigt gott. Dessutom tog det nog bara 15 minuter att svänga ihop, inte avancerat överhuvudtaget alltså. Toppen! Jag serverade med en lika enkel sås gjord på bland annat  crème fraiche och sweet chilisås som passade finfint till.


Fiskpinnar i tunnbröd
(4 portioner)

12 st fiskpinnar (av ett bra märke)
4 st tunnbröd
sallad
tomat
paprika
morot
rödlök
salt och svartpeppar

Sås:
1 burk crème fraiche
1/2-1 dl sweet chilisås
1 tsk ostronsås (kan uteslutas)

Gör så här:
Stek fiskpinnarna och krydda dem lite med salt och svartpeppar, hacka och skiva grönsakerna och rör ihop ingredienserna till såsen. Servera i tunnbröd. Lätt som en plätt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar