Smörgåstårta med tonfisk och curry
(ca 12-14 portioner)
(ca 12-14 portioner)
2 paket hönökakor
3 dl vispgrädde
2,5 dl majonnäs
3 dl gräddfil
4 burkar tonfisk
1 purjolök
1 tsk salt
6-8 tsk curry
Dekoration: Räkor, ägg, gurka, tomat, ost
Gör så här:
Vispa grädden lätt och blanda sedan i majonnäsen och gräddfilen. Finhacka purjolöken och blanda även i den. "Mosa" tonfisken till små bitar och rör ner i smeten. Krydda med salt och curry, smaka av efter eget behov. Lägg ut två halvmånar mot varandra på ett stort fat och fördela ut tonfiskblandningen på fyra lager. Låt tårtan stå i kylen över natten under plastfolie. Dekorera smörgåstårtan innan servering med gurkskivor, körsbärstomater, ost, handskalade räkor och ägg!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar