Kycklingfilé med ädelostsås
(2 portioner)
(2 portioner)
2 kycklignfiléer
salt och svartpeppar
valfri favoritkrydda (jag använde en pesto-krydda från Ölands örtagård)
olivolja
Ädelostsås:
ca 150g ädelost
2 dl matlagnings- eller vispgrädde
0,5-1 tsk kycklingfond
ev. 1-2 msk maizenaredning
Gör så här:
Krydda kycklingen med salt, svartpeppar och valfri krydda. Genomstek i en panna på låg värme och skär sedan upp i skivor. Smält ädelosten till såsen i en kastrull, tillsätt grädde och fond och låt koka upp. Red av med lite maizena om det behövs. Servera kycklingen med såsen och t.ex lite pasta och sallad.
Kyckling, ädelost o pasta är en underbart god kombination :)
SvaraRaderaKan inte annat än att hålla med Anneli! :)
Radera