Kycklinggratäng med smak av mango & tex-mex
(2 portioner)
(2 portioner)
2 kycklingfiléer
125 g frusen tärnad mango
2 dl creme fraiche
½ msk kycklingfond
1 paprika
salt
svartpeppar
salt
svartpeppar
tex-mexkrydda eller tacokrydda
Gör så här:
Sätt ugnen på 225°. Dela varje kycklingfilé i två mindre bitar, lägg i en ugnsform och krydda rikligt med salt, svartpeppar och texmex/tacokrydda. Mixa mango, crème fraiche och kycklingfond med en mixer. Fördela sedan mangoröran ovanpå kycklingen. Hacka paprikan i bitar och strö över. Sätt in i ugnen 25-30 minuter. Servera med bulgur eller ris.
Gör så här:
Sätt ugnen på 225°. Dela varje kycklingfilé i två mindre bitar, lägg i en ugnsform och krydda rikligt med salt, svartpeppar och texmex/tacokrydda. Mixa mango, crème fraiche och kycklingfond med en mixer. Fördela sedan mangoröran ovanpå kycklingen. Hacka paprikan i bitar och strö över. Sätt in i ugnen 25-30 minuter. Servera med bulgur eller ris.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar