Pad thai wok
(ca 4 portioner)
(ca 4 portioner)
4 skivor skinkschnitzel eller annat kött
valfri mängd strimlad vitkål
1 stor morot
½ paket risnudlar
2-3 rågade msk crème fraiche
1 påse Santa Maria woksås - Phad Thai
saften från ½ lime
en näve jordnötter
salt och svartpeppar
Gör så här:
Koka nudlarna enligt anvisningarna på paketet. Skär schnitzeln i strimlor och bryn i en wokpanna tills de fått färg, krydda med salt och svartpeppar. Strimla vitkålen med en osthyvel och grovriv moroten, häll över schnitzeln och rör om. Tillsätt risnudlarna, häll över woksåsen, crème fraichen och limesaften och rör om. Lägg till sist i jordnötterna.
som vanligt mycket smaskigt här på bloggen :)
SvaraRaderaDu kolla in mitt senaste recept, finns en egen katerogi på min blogg så lätt att hitta :)
Jag tog vad jag hade hemma typ. Du som är matintresserad.
Hej Peter!
RaderaDitt paella wok-recept verkade väldigt intressant, det ser grymt gott ut. Tager-vad-man-haver-middagar brukar oftast bli väldigt lyckade!
Har kikat igenom dina recept och har hittat mig ett antal guldkorn som jag får se till att testa. :)
Hej igen =)
SvaraRaderaIdag gjorde jag kyckling o broccoli gratängen o attans vad gott de blev kan lova att den kommer göras här fler gånger, alla utom pojken på 6 år åt han äter inte träd nämligen hehe
//Fia
Vad kul att du gillade även detta receptet! Gratänger är definitivt ett av mina favoritsätt att laga mat på. Synd att inte din 6-åring tyckte om det men det kanske kommer tids nog? ;)
RaderaSer jätte gott ut =)
SvaraRaderaKramkram
Ja, det blev en lyckad middag! :)
Radera