söndag 5 februari 2012

Keldas Tikka Masala

I veckan som gick köpte jag Keldas färdiga grytbas med smak av Tikka Masala. Jag fick dock tillsätta lite egna ingredienser för att smakerna skulle bli tydligare men ändå blev detta inte någon jättefavorit hos mig. Sambon däremot tyckte att det var riktigt gott så det handlar nog mest om en smakfråga. :) Jag rekommenderar däremot starkt att tillsätta lite mer smaksättning som bland annat vitlök!



Keldas Tikka Masala
(ca 4 portioner)

400-600g kycklingfiléer
1 paket Kelda -Tikka Masala
2 vitlöksklyftor
0,5 tsk sambal oelek
en skvätt soya
ca 1 dl matlagningsgrädde

Gör så här:
Skär kycklingen i bitar och bryn i lite olivolja tills dt är genomstekta och har fått färg. Häll över Tikka Masala-såsen och tillsätt även resten av ingredienserna, smaka dig fram efter eget tycke och smak. Låt koka ihop en liten stund och servera sedan med ris, sallad och naanbröd (finns bl.a att köpa ur Santa Marias sortiment)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar