söndag 29 april 2012

En helg med inte så mycket matlagning!

Nej, någon matlagning har det minsann inte blivit av på hela helgen. I lördagsmorse åkte sambon iväg till Stockholm tidigt på morgonen för att beta av sin kvarglömda praktik. Detta innebär att han ska åka båt i fyra veckor så under den tiden får jag tyvärr vara utan min andre hälft. Jag hoppas minsann på många presenter som kompensation när han kommer hem igen i slutet av maj. ;) Hela lördagen gick i alla fall åt till att hjälpa min vän Frida att flytta och lördagens middag intogs på exotiska Ikea. På kvällen kom fina Elin hit och vi drack vin och snackade skit tills vi somnade i soffan bägge två. Elin hade med sig Öländska bönchips, de smakade väldigt "örtigt" och kändes matiga på något vis och enligt mitt tycke de var faktiskt var förvånansvärt goda! 
Idag kom min familj från Karlskrona hit, både päronen och min bror med familj. Det är alltid lika roligt när de kommer hit och efter en dag med ännu ett Ikea-besök och lite shopping på stan åt vi en jättegod buffé på den grekiska restaurangen Zorbas här i Kalmar. Så som sagt, mycket tid för matlagning har det inte funnits. Vi får väl se hur det blir med den saken de kommande veckorna när Jimmy inte är hemma, jag har sagt det förr och jag säger det igen - det är helt enkelt inte lika kul att bara laga mat till sig själv. But I'll do my best!

Bönchips och det goda vinet Le Bistro!

2 kommentarer:

  1. Karin, glöm inte att du har mamma Elin som tar hand om dig. Kom hit på middag nån dag vetja! Tack för i lördags förresten.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åhnej, det glömmer jag inte i första taget! Tack själv min vän. Oh, middag låter som en ypperligt bra idé! Vi får bestämma en dag, annars kommer jag ändå och våldgästar er.

      Radera