Gorgonzola- och kräftpasta
(ca 4 portioner)
(ca 4 portioner)
4 portioner pasta
lite riven parmesanost
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
2 dl grädde
ca 150g ädelost, t.ex.gorgonzola
1 burk kräftstjärtar i lake
salt och svartpeppar
Koka pastan enligt anvisningarna på paketet. Hacka löken och pressa vitlökarna, fräs i en panna någon minut. Häll över grädden och ädelosten i bitar. Låt osten smälta och alltsammans puttra en liten stund. Smaka av med salt och svartpeppar. Blanda ner kräftstjärtarna och låt dem värmas upp i såsen. Häll tillsist i pastan och rör om, servera med lite riven parmesanost ovanpå.
Åh vilken härlig blogg. Jag inte hunnit kolla igenom mer än första sidan än men är redan sugen på flera rätter och muffins. Sökte på Google efter nougatfrosting och kom in här :) denna sidan bokmärks. / Ninni
SvaraRaderaVad roligt att du hittade hit och att du tycker om min blogg, känns jättekul att höra. :) Tack! /Karin
SvaraRaderaHåller med Ninni. Härlig blogg. Sökte på pasta, gorgonzola och kräftstjärtar och fick detta läckra recept. Urgott. Vi har precis avnjutit det. Sparar din blogg på favoriter. Kommer även att länka på min facebook så andra får njuta också. Tack! Agneta
SvaraRaderaTack så mycket Agneta! Vad glad jag blir av din kommentar, så himla kul att du tycker om bloggen!
SvaraRaderaKram Karin
Ganmla gubbar tittar också på din sida och hämtar inspiration för sitt enkla hushåll. Mycket bra, ligger som favorit hos mig.
SvaraRaderatack
Kjell
Hej Kjell!
SvaraRaderaJag tycker att det är otroligt roligt att min blogg även kan inspirera "gamla gubbar", tanken är ju att den ska vara till för alla. :) Tack själv för att du besöker min blogg!
/Karin