Köttfärs- och gnocchigratäng
(4-6 portioner)
(4-6 portioner)
600g köttfärs
5dl ostsås (jag använde Keldas pastasås Mild Ost)
3-4 msk röd pesto
7-8 färska champinjoner
500g gnocchi eller tortellini (jag hade med tomat/mozzarella-smak, ricotta/spenat funkar säkert också)
salt och svartpeppar
1 mozzarellaboll
Gör såhär:
Koka den fyllda pastan enligt anvisningarnapå paketet. Bryn färsen, krydda med salt och svartpepapr och blanda sedan i ostsåsen och peston. Skiva champinjoner och lägg även i dem. Lägg pastan i en ugnsform, häll över köttfärsåsen och blanda försiktigt runt. Skiva mozzarellan tunt och lägg överst i formen. Gratinera i ugnen på 200° i ca 15 minuter eller tills osten smält. Servera med sallad!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar