I gratängen slängde jag även i kyckling, broccoli, champinjoner och Keldas ostsås "Fyra ostar". En riktigt enkel och supergod gratäng som ni måste pröva!
Krämig gnocchigratäng
(4-5 portioner)
(4-5 portioner)
500g fylld gnocchi eller tortellini (tomat/mozzarella)
2 kycklingfiléer
1 färskt broccolihuvud
ca 10 st färska champinjoner
1 paket Keldas ostsås "Fyra ostar"
1-2 dl matlagningsgrädde
salt & svartpeppar
riven ost
Koka gnocchi eller tortellini enligt anvisningarna på förpackningen. Lägg den fyllda pastan i en ugnsform. Stek kycklingen i lite olja tills de är genomstekta och fått färg, krydda med salt och peppar. Häll kycklingen över pastan i ugnsformen. Bryn även skivade champinjoner och hackad broccoli i lite smör tills de blivit lite mjuka, fördela även detta i ugnsformen. Värm upp ostsåsen och spä ut med grädden, häll över jämnt i formen. Strö riven ost ovanpå och grädda i ugnen på 200° i minst 10 minuter eller tills osten smält.
Hej! Jag googlade på gnocchi, hittade det här receptet av en slump - åh tusan så gott det blev! Så nu måste jag snoka runt lite mer på din sida och hitta goda recept! Yay! :)
SvaraRaderaHej Anna! Åh, vad roligt att höra! Verkligen kul att recepten kommer till nytta. :) Haha ja, snoka på du! Hoppas att du hittar något mer som du gillar!
SvaraRadera/Karin