Ännu en dag med sallad och kvällens middag blev lika god som den igår! Idag kokade jag även upp lite bulgur och serverade till för att det skulle bli lite mer matigt, sambon blev inte riktigt mätt på bara sallad.
Krispet i den här salladen bestod av rostad lök och det var riktigt gott tillsammans med rostbiff, parmesan och creme de balsamico som jag också använde mig av.
Krispig rostbiffssallad
(2 portioner)
(2 portioner)
150g kallskuren rostbiff
2 portioner bulgur
valfri sallad (t.ex isbergsallad och ruccola)
2 tomater
4 färska champinjoner
hyvlad/riven parmesanost
rostad lök
creme de balsamico
eventuellt lite vinegrette
salt
svartpeppar
Koka bulguren enligt anvisningarna på förpackningen. Skiva tomat och cahmpinjoner. Lägg upp sallad och grönskaer på en tallrik tillsammans med bulgur och rostbiffen. Skvätt över lite vinegrette över salladen. Hyvla/riv över parmesan och strö över rostad lök. Ringa över lite creme de balsamico och krydda med salt och peppar.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar