Extra krämig lasagne
(6 portioner)
1 paket lasagneplattor
1 paket Knorr färdig béchamelsås
1 paket Kelda "Simply cheese"
Köttfärssåsen:
ca 600g köttfärs
500g krossade tomater (basilika)
2 finrivna/pressade vitlöksklyftor
1 msk balsamvinäger
1 burk crème fraiche
½ tsk sambal oelek
1 msk chilisås
Fräs köttfärsen i en stekpanna i lite olja. Tillsätt resten av ingredienserna till köttfärssåsen och låt koka upp. Häll upp de båda ostsåserna i en kastrull och låt värmas upp på låg värme. Varva sedan köttfärs, ostsås och lasagneplattor i en ugnsform. Börja med köttfärs sedan ostsås sedan lasagneplattor osv. Avsluta med ostsåsen ovanpå det sista lagret med plattor, och strö riven ost på. Sätt in i ugnen på 200° i ca 30 minuter.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar