(4-6 portioner)
1 förpackning tortilliabröd
1-1½ påse tacokrydda
ost
Köttfärssen:
ca 600g köttfärs
½ liten purjolök
1 rödlök
1 stor paprika
5-6 färska champinjoner
Tillbehör:
guacamole (klicka för recept)
gräddfil/créme fraiche
tacosås
Bryn först och främst färsen i en djup stekpanna, häll i tacokryddan. Tillsätt purjolök och rödlök, låt fräsa en stund och lägg sedan tillsist i hackad paprika och skivade champinjoner. Låt allt värmas upp.
Lägg ett tortilliabröd i en ren stekpanna (utan matfett) och varva ostskivor, köttfärs och sedan ostskivor igen och sist ett bröd till. Bryn i pannan på låg värme till osten smält och brödet fått lite färg, vänd och upprepa på andra sidan. Skär upp i fjärdedelar och servera med sallad, tacosås, guacamole och gräddfil.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar