Wok med smak av ingefära och citrongräs
(ca 4 portioner)
ca 500g skinkschnitzel (eller lövbiff)
250g äggnudlar
2 strimlad rödlökar
2 strimlade morötter
ca 2 dl strimlad vitkål
ca 1 dl skivad purjolök
ca 2 nävar haricot verts (eller sockerärtor)
2 dl cashewnötter
1 påse Ginger and Lemongrass woksauce (Santa Maria)
3 msk red currypasta
olivolja
salt & peppar
Koka nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen. Kyl dem under lite kallt vatten och ställ åt sidan. Strimla grönsakerna och köttet. Bryn köttet i lite olja i en stekpanna och tillsätt sedan grönsakerna. Låt dem wokas några minuter och häll sedan över woksåsen och cashewnötterna, blanda väl. Blanda sedan ihop 2 matskedar olivolja med currypastan och blanda ihop detta med äggnudlarna. Häll över nudlarna till woken och rör sedan ihop allt, låt värmas upp. Klart att servera!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar