Ciabatta med kyckling- och baconröra
(ca 6 stycken små)
(ca 6 stycken små)
6 små ciabattabröd (eller färre fast större)
1 paket Stinas kyckling med tandoorismak + lite spad
1 paket tärnad bacon
ca 1 dl crème fraiche
1 mozzarellaboll (125g)
1-2 tomater
lite smör
bladspenat, ruccola eller annan sallad
salt och svartpeppar
Gör såhär:
Tillaga Stinas kyckling enligt anvisningarna på förpackningen. Låt kycklingen svalna och rensa den sedan, gör den till små strimlor/bitar med händerna. Lägg kycklingen i en skål och häll över några matskedar av spadet som blivit från kycklingen, häll även över crème fraichen och rör om (pröva dig fram till rätt smak och konsistens). Stek baconet tills det har blivit knaprigt och rör även i det i kycklingröran, smaka av med salt och svartpeppar. Skär ciabattabröden på mitten (som på bilden) och smöra lite grann. Börja sedan med att lägga på valfri sallad, sedan kycklingröra, skivad mozzarella och någon tomatskiva. Klart!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar