Gräddkokt kyckling
med oliver & soltorkade tomater
(6 portioner)
(6 portioner)
3 stora kycklingfiléer
ca 2 msk kycklingfond
ca 3 dl grädde
valfri mängd soltorkade tomater och oliver
Skär varje filé i 4-6 bitar och bryn i smör tills de fått fin färg, kryda lite med salt och peppar. Häll över kycklingfonden och sedan grädden, låt koka tills kycklingen är mör och genomstekt. Strimla de soltorkade tomaterna och oliverna och häll även i detta i slutet av koktiden. Smaka av så att såsen inte blir för salt. Servera med sallad och/eller pasta eller ris.
Okej, det här blir min matlåda imorgon. Hoppas det blir gott. Tack för inspirationen
SvaraRaderaOkej, härligt! Hoppas du tycker om det. :)
SvaraRaderatack själv för att du besöker min blogg!
/Karin
Jo absolut, det var gott :) Körde ihop med potatisklyftor, men det tar ju bort LC ur LCHF
SvaraRaderaSå bra! Haha jo, det är klart. Men äsch, dieter hit och hit. Regler är till för att brytas. ;)
SvaraRaderaJa, jag behöver ju inte bry mig, kör inte LCHF men såg att du hade taggat inlägget med det
SvaraRaderaLOVELY
SvaraRadera