Kyckling med grönsakswok och pestosås
(4 portioner)
(4 portioner)
4 kycklingfiléer
salt & svartpeppar
Grönsakswok:
1 paprika
1 färskt broccolihuvud
vitkål i valfri mängd (jag hade ganska mycket)
salt & svartpeppar
lite soya
lite smör
Pestosås:
1 burk crème fraiche
1 vitlöksklyfta
ca 1 msk röd pesto
Gör såhär:
Dela kycklingfiléerna i ca 4 delar och stek i smör tills de fått fin färg och är genomstekta. Medan kycklingen blir klar strimlar du paprikan och vitkålen och skär broccoli i bitar.
Lägg grönsakerna i en upphettad wokpanna med smör i. Fräs på hög värme tills grönsakerna blivit lagon tuggvänliga, krydda sedan med salt & peppar och häll över lite soya efter smak.
Gör sedan såsen. Blanda alla ingredienserna, pressa vitlöken och smaka dig fram med peston. Servera såsen och woken tillsammans med kycklingen och njut!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar